طرز تهيه پيراشكي مرغ با سيب زميني
طرز تهيه پيراشكي مرغ با سيب زميني
پيراشكي يكي از فست فودهاي لذيذ و سالم است. براي تهيه اين غذا بايد ابتدا خمير و سپس محتويات پيراشكي را آماده كرد. تهيه خمير در تمام انواع اين غذا تقريبا مشابه است، اما ميتوانيد در محتويات آن تنوع ايجاد كنيد. در اين مطلب طرز تهيه پيراشكي مرغ شرح داده خواهد شد.
مواد لازم براي تهيه پيراشكي مرغ
به منظور تهيه اين غذا براي سه نفر، به سه الي چهار ساعت زمان و مواد اوليهاي كه در ادامه مشاهده ميكنيد، نياز است.
مواد لازم | |
فيله مرغ | 300 گرم |
قارچ | 250 گرم |
پياز | يك عدد |
فلفل دلمه اي خرد شده | نصف ليوان |
پنير پيتزا | 150 گرم |
سس قرمز تند | 2 قاشق سوپخوري |
پودر خمير ترش فوري | يك قاشق مرباخوري |
تخم مرغ | 2 عدد |
شكر | يك قاشق چايخوري |
شير | يك ليوان |
روغن مايع يا روغن زيتون | نصف ليوان |
نمك براي عمل آوردن خمير ترش | يك قاشق چايخوري |
سياه دانه يا كنجد براي تزيين | به ميزان لازم |
آرد، نمك، فلفل، پودر سير، زردچوبه و ادويه كاري | به ميزان لازم |
نكته: ميزان جذب آردها با يكديگر متفاوت است، اما تقريبا به چهار ليوان و نيم آرد نياز خواهيد داشت.
طرز تهيه پيراشكي مرغ
-
ابتدا خمير پيراشكي را بايد آماده كنيد. براي اين منظور شكر را در يك چهارم ليوان آب ولرم حل كرده و سپس پودر خمير ترش فوري را به آن بيفزاييد. درب ظرف را بپوشانيد و ۱۰ دقيقه به حال خود رها كنيد. براي عمل آوردن خمير ترش ترجيحا از ظرف شيشهاي استفاده نماييد.
- يك عدد تخم مرغ را در ظرفي بشكنيد و بهم بزنيد تا از حالت لختگي دربيايد.
- پودر خمير ترش به عمل آمده را به تخم مرغ اضافه كنيد.
- اكنون شير ولرم را نيز به تخم مرغ و خمير ترش اضافه نماييد.
- نمك را با مقداري از آرد مخلوط كرده و به تدريج به مايه اضافه كنيد تا خمير چسبندهاي به دست آيد.
- سپس روغن را اضافه كنيد.
- مجددا به آرامي آرد را اضافه نماييد تا خمير در وسط كاسه جمع شود و به دست نچسبد.
- براي چند دقيقه خمير را ورز دهيد. به جاي ورز دادن خمير ميتوانيد آن را چندين مرتبه روي ميز بكوبيد.
- خمير را در ظرف قرار دهيد و روي آن را بپوشانيد. خمير را براي يك ساعت استراحت دهيد.
در فاصلهاي كه خمير استراحت ميكند، دست به كار تهيه مواد مياني پيراشكي مرغ شويد.
-
قارچها را به صورت ورقهاي خرد كنيد.
-
در يك قابلمه آب را به جوش آوريد، يك قاشق سوپخوري آبليمو به آن اضافه كنيد و قارچها را براي چند دقيقه در آن قرار دهيد. سپس در آبكش ريخته و بلافاصله روي آن مقداري اب سرد بريزيد تا قارچها سرد شوند.
- فيله مرغ را نگيني خرد كرده و بشوييد. در آبكش قرار دهيد تا آب اضافي آن گرفته شود.
- پيازهار ا نگيني ريز خرد كنيد.
-
پياز و فيله مرغ را در مقداري روغن تفت دهيد تا پياز طلايي شود و تكههاي مرغ نيز تغيير رنگ دهد و بپزد. در حين تفت دادن مرغ و پياز، به آن فلفل، پودر سير، زردچوبه و ادويه كاري را اضافه كنيد.
- قارچ را به مواد اضافه كنيد تا سرخ شود و سپس فلفل دلمه اي خرد شده و نمك را نيز به مايه اضافه كنيد. مواد مياني آماده است و مي توانيد آن را از روي حرارت برداريد.
- پس از آنكه خمير استراحت و افزايش حجم پيدا كرد، روي يك سطح مقداري آرد بپاشيد و خمير را باز كنيد تا قطر آن به نيم سانتيمتر برسد.
- سپس خمير را به صورت دايره برش بزنيد.
- قطر دايره را در نظر بگيريد و مقداري از مايه مياني و اندكي سس قرمز تند را در نصف دايره قرار دهيد.
- كمي پنير پيتزا روي مواد مياني بريزيد.
- سپس طرف ديگر دايره را روي مواد تا بزنيد و لبه هاي آن را با دست يا چنگال فشار دهيد تا بهم بچسبند.
-
زرده تخم مرغ ديگري كه داشتيد را جدا كنيد و بهم بزنيد تا از حالت لختگي دربيايد. سپس مقداري از آن را با قلمو روي پيراشكيها بزنيد و اندكي سياه دانه يا كنجد روي آن بپاشيد
-
كف يك سيني فر را چرب كنيد و پيراشكيهاي را در آن قرار دهيد.فر را از قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتيگراد گرم كنيد.
-
سپس سيني فر را به مدت ۲۵ الي ۳۵ دقيقه در طبقه وسط فر قرار دهيد تا سطح آنها طلايي شده و بپزند.
چند نكته:
-
اگر كيفيت پودر خمير ترش مطلوب باشد، پس از آنكه آن را در مخلوط آب ولرم و شكر، حل كرديد و استراحت دهيد، بايد روي آن كف جمع شود. اگر كيفيت خمير ترش مناسب نبود، از آن استفاده نكنيد، زيرا باعث از بين رفتن خمير ميشود.
-
اگر به فر دسترسي نداريد، ميتوانيد پيراشكيها را سرخ كنيد.
-
در صورت تمايل ميتوانيد مواد مياني را تغيير دهيد.
-
اگر زمان اندكي براي آشپزي داريد، ميتوانيد از خميرهاي آماده يوفكا نيز استفاده كنيد. به علاوه پيراشكي را با خمير جادويي نيز ميتوان تهيه كرد.
-
خمير پيراشكي را ميتوانيد به هر شكلي كه تمايل داريد برش بزنيد. گاهي آن را به صورت مستطيل استفاده ميكنند، مقداري از مايه مياني را روي آن قرار داده و همانند لقمه ميپيچند.
طرز تهيه پيراشكي مرغ و قارچ,طرز تهيه پيراشكي مرغ با سيب زميني,طرز تهيه پيراشكي مرغ و سيب زميني,طرز تهيه پيراشكي مرغ و سبزيجات,طرز تهيه پيراشكي مرغ خوشمزه,طرز تهيه پيراشكي مرغ با خمير جادويي,طرز تهيه پيراشكي مرغ تصويري,طرز تهيه پيراشكي مرغ درفر,طرز تهيه پيراشكي مرغ و قارچ بدون فر,پيراشكي مرغ و قارچ,پيراشكي مرغ و سيب زميني,پيراشكي مرغ و سبزيجات,پيراشكي مرغ بدون فر,پيراشكي مرغ و پنير,پيراشكي مرغ با خمير يوفكا,پيراشكي مرغ و جعفري,پيراشكي مرغ و اسفناج,پيراشكي مرغ و قارچ خانم صرافها
برچسب: